Web Analytics Regntiden er snart over | Norway2Thailand | Bjorn Gunnar Eggen

Regntiden er snart over

Regntiden har vært tøff for mange i Thailand, det har nok dessverre gått en del liv også, mange har blitt husløse og mistet alt de har bygd opp. Regjeringen har hjulpet mange, det har sikkert ikke vært noen lett oppgave, veldig mange områder er rammet. 

Crocs escapeFlooding Pattaya

Men nå går regntiden mot slutten og været vil stabilisere seg, får vi håpe da, det er jo blitt så ustabilt over hele kloden for tiden så det er aldri godt å vite.

Akkurat her vi bor har vi ikke merket noe til flom, men vi skal ikke reise mer enn 10 minutter til Pattaya hvor det enkelte steder har vært så mye vann at folk har vasset i vann til livet i gater hvor du normalt går tørrskodd. Pattaya Crocodile Farm har også hatt problemer, flommen hadde rivd ned en mursikring rundt farmen og mange krokodiller fant veien ut i friheten blant folk. Har ikke hørt om noen skader på mennesker, det siste jeg hørte var at de hadde klart å fange inn 29 kroks, men at det fortsatt var flere som var savnet. Vi får bare ta litt forholdsregler når vi ferdes, men vi er nok mest i bilen og på urbane steder, tror nok ikke vi treffer på noen:)

IMG_0542

Bortsett fra dette som også er litt spennende, (ikke liv som går tapt og mennesker som lider) går livet sin gang, alle skader etter flom rettes opp veldig fort, de er nok godt vant til det her, livet og businessen fortsetter, folk skal jo leve videre også.

IMG_0552

Vi var en tur og besøkt Big Buddha igår, alltid bra å komme dit, stille og fint, Mam fikk gjort unna det som var nødvendig, kan ikke gå rundt med bekymringer, da er det godt å ha et sånt sted å gå til.

Idag ble det en spasertur på noen kilometer langs med beachroad i Pattaya, det ble tid til en frokost og en liten tur på stranda mens vi ventet på at bilen skulle bli ferdig på service ved et Toyota verksted. Herlig å spasere langs beachroad på strandsiden, luftig og godt med vind fra havet, sette seg ned i en strandstol og ta en matbit og noe godt å drikke, det gir livet liksom litt mere mening, ikke noe stress, for er har vi gjort nok av gjennom livet.

Imorgen er det fredag og helg, blir spennende å se hva vi finner på, god helg alle sammen:)


Copyright © 2011 Norway2thailand. All Rights Reserved.
Blueball First Class Blue theme designed by Themes by Blueballdesign.com
Powered by Sandvox Pro.